Call us 0888328574

Продукти

Плащане | Кошница
Промоция - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
Най-добрите играчки за начинаещи, които ще Ви накарат да искате стотици повече
Nov 01, 16
Най-добрите играчки за начинаещи, които ще Ви накарат да искате стотици повече

Тези напълно смущаващи секс играчки за новаците са неща, които всеки трябва да притежава

 

Както повечето двойки, които обичат да играят с играчки, ще ви кажем, че секс играчките са нещо като татуировки. Те могат да бъдат доста пристрастяващи. След като свикнете с  използването на първата си играчка, може да се изкушите да добавите няколко десетки повече в кутията с „лакомства“ в нощното си шкафче. И докато секс играчките могат да бъдат смущаващи за начинаещи потребители, което води до това - много двойки да се плашат от тях, повечето играчки са далеч по-малко сложни, отколкото изглеждат. Ако сте нов в света на играчките за възрастни, тук е мястото, където да започнете.

 

Не бързайте!

Не вкарвайте смущаващо голям вибратор в спалнята. Започнете с нещо малко и след това си проправете път до нещо по-голямо и по-смело.

 

Отделете време онлайн

Отделете малко време разглеждайки множеството играчки онлайн с уговорката, че нищо не е извън граници, тъй като може да изненадате себе си с това, което предизвиква вашето любопитство. Отиди на сайтове, които са наистина страхотни в предоставянето на образователна / експертна информация със своите играчки.

"Не пречи да си купите книга за секс играчките, която може да ви помогне с всичките  възможности и как да ги използвате безопасно, докато постигате максимално удоволствие", казва посланика и секс експерт за сексуално здраве и красота на Astroglide, д-р Ивон Фулбрайт.

 

Вашият първи вибратор

"Вибраторите винаги са страхотни за начинаещи, защото са не само прости и лесни за използване, но са и гъвкави и могат да създават различни усещания, за различните хора на базата на това каква скорост се използва и къде се поставя" казва д-р Джейн Гриър , семеен терапевт. Също така, те са много добър начин за самостоятелно удоволствие, както и за да се доставя удоволствие на партньора . За двойки заинтересовани в използването на играчки в сексуалния им живот: Забавлявайте се! Бъдете отворени за нови открития и опитвайте нови неща, бъдете ОК с това, че вашият партньор може да не се наслади и може да се наложи да опитате нещо друго, с което и двамата да се насладите.

1. Мултифункционален вибратор с клиторстимулация 'Jack Rabbit' 12 скорости

Перфектен както за начинаещи, така и тези, които са по-опитни. Този вибратор с регулируема скорост е водоустойчив и идеален за любовна игра.

2. Мини водоустойчив вибратор

Пенис вибраторите не са по вкуса на всички жени. Понякога търсим вибратор с дискретна визия, който не създава впечатление, но си върши работата!Този вибратор е създаден така, че максимално да отговаря на името си - гладък, водоустойчив вибратор с малки размери (11см), изработен от сатинирана пластмаса в син цвят. Можете да го носите навсякъде със себе си, тъй като би се побрал дори в несесер за гримове!Можете да използвате не само за вагинална стимулация, но и за цялостен масаж на тялото. Не използвайте за анален секс, защото е твърде малък и няма широка основа!е изработен от пластмаса, която изисква известно количество влага, за да осигури плавно проникване.

3. 12.7 см Водоустойчив G spot вибратор

Малък, удобен, практичен и дискретен - този вибратор може да е навсякъде с Вас, по всяко време и във всяка ситуация. Изработен е от висококачествени материали, нежен и деликатен към най-чувствителните Ви зони.

Това, което го прави необикновен е, че благодарение на специалната технология, по която е изработен, той достига до Вашата G-точка и я стимулира. Така е способен да Ви накара да изпитате хиляди неповторими усещания отново и отново. Насладете се на всеки миг удоволствие!

4. Портативен мини вибратор Куршум

Портативен мини вибратор, изработен от нежна пластмаса, деликатен към най-чувствителните Ви зони.

Въпреки размера , вибратора е с толкова мощна вибрация, че за кратко време може да Ви отведе до върха и да се насладите на прекрасни изживявания. Препоръчваме преди и след употреба да се изплаква с топла вода и сапун.