Call us 0888328574

Продукти

Плащане | Кошница
Промоция - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
8 факта , които разбиват митовете за секс играчките
Oct 30, 16
8 факта , които разбиват митовете за секс играчките

В световен мащаб индустрията със секс играчки е  $ 15 милиарда долара годишно, като 19,2% от продажбите са вибратори и 16% са дилда. 50% от жените започват да използват секс играчки в 20-те си години. 12% от жените използват секс играчка най-малко веднъж седмично, за да мастурбират и защото знаем, че се чудите, Нова Зеландия е страната No. 1 по притежание на вибратори. 35% от жените там имат най-малко една, с която разполагат. Като имате предвид ,че само 1% от жените през 70-те са използвали секс играчки ,сега те са приблизително 53% .

Най-старата известна секс играчката е на 30,000 години, но ни отне поколения наред, за да се чувствме комфортно да говорим за тях, тъй като светът на секс играчките често е изпълнен с заблуди, стереотипи и чувство на дискомфорт.

Но тази епоха приключи. Така че, вместо да се кискаме при споменаването на пръстени за пенис и зайци, нека използваме следните факти, за да започнем отворени и честни (и не срамежливи) разговори. Няма за какво да се притеснявате.

1. Секс играчките са за всички, не само за самотни хора.

Един от най-негативните митове за секс играчките е, че те са само за необвързани или "самотни" хора, които нямат друга възможност, освен да се използват нещо с батерия. ГРЕШНО.

Всички хора, независимо от техния семеен статус използват секс играчки. В действителност 78% от жените, които ги използват са били във връзка. Секс играчките са не само за жените. Има изобилие от играчки за еднополови двойки, както и играчки за мъже.

2. Секс играчките правят добрият сексуален живот още по-добър, не по-лош.

Друг неприятен мит и остаряло понятие е, че секс играчките са само за тези, чиито секс живот липсва. ОТНОВО ГРЕШКА. Едно скорошно проучване от Института Кинси установява, че жените, които използват вибратори са по-склонни да поддържат редовни гинекологични прегледи и изпитват "по-високи нива на желание, възбуда, смазване, и оргазъм."

Нещо повече, секс солотa с вибратор или друга играчка за лична употреба не засяга нечии шансове за  секс с друг човек, както се притесняваше Шарлот от Сексът и градът. Секс играчките подобряват, а не рушат секса с партньор.

3. Жените не само печелят от секс играчките - някои жени се нуждаят от тях.

Да докараш жена до оргазъм е голяма работа и тъй като жените имат оргазъм само 64% ​​от времето, тя също е и важна. Проуване през 2009 установи, че невероятните 75% от жените не стигат до оргазъм по време на секс, без съдействието на играчка или ръчна стимулация. Същото изследване установи, че 10-15% от жените никога не са стигали до оргазъм.

 

Играчки като вибратори могат да променят това. "Работя с много жени, които никога не са имали оргазъм, а аз им казвам да си закупят и експериментират с вибратор. Повечето жени ще могат да имат своя първи оргазъм, благодарение на твърдото бръмчене на новата си играчка," пише сексолога Ванеса Марин.

Докато женския оргазъм не служи в еволюционна цел съвсем като мъжкия оргазъм, той има някои ползи за здравето, от които всички жени се нуждаят, освен от това да се чувстваш добре, разбира се. Оргазма е страхотен за стреса и депресията, той може да спомогне за намаляване на риска от рак на гърдата, както при жените, така и при мъжете, и дори помага при лечението на настинка. Оргазмите позволяват на жените да имат контрол не само върху тяхното удоволствие, но също и върху тяхното здраве.

4. Секс играчките могат да бъдат променящи играта за двойки.

"По-голямата част от [секс играчките] може да се използват от двата пола. Анални разширители и вибратори, облегалки, камшици, гребла, въжета, скоби, превръзки на очите и играчки за електростимулация - всички са технически " полово неутрални, " казва Марин. "Има и много от играчките за двойки, като например We-Vibe, Lelo Тор, и Jimmyjane Touch, които са предназначени да бъдат използвани заедно."

Универсалността на тези неутрални играчки може да насърчи креативността.

5.  Чувствайки се удобно да обсъждаме секс играчките, ни помага да говорим за секс.

За някои, самото споменаване на секс играчки може да ги накара да избухнат в неудобен кикот, все едно са на 13 отново. Въпреки това, както Сюзън Куилям открива докато изследва секс играчки за вестник семейно планиране и репродуктивното здраве, темата за секс играчки в един разговор, въпреки първоначалните смехове, които могат да причинят, може да намали срама и вината, които заобикалят както секс играките, така и самия акт. (Всеки, който някога е бил на парти със секс играчки, вероятно е виждал този феномен в действие.)

6. Секс играчките могат да помогнат при сексуална дисфункция.

В допълнение правенетео на това, което е страхотно в сексуалния ви живот, дори още по-добро, Куилям установява, че секс играчките също могат да помогнат там, където има дисфункция. Жените, страдащи от аноргазмия например, когато те не могат да достигнат до оргазъм, въпреки "достатъчната сексуална стимулация," са показали, че има голяма полза от използването на вибратори и релаксиращи играчки, като стимулация с пера и масажни масла. Секс играчките също могат да помогнат на мъжете в климакс, дори и ако мъжа не може да получи ерекция. Тъй като при мъжете на възраст,техните части просто не работят по начина, по който биха искали да се използват, играчките могат да се превърнат в съществена част от секса.

7. Секс играчката може да измести фокуса в спалнята към по-добро.

Както д-р Ава Кадел, сертифициран секс съветник и автор на NeuroLoveology, обясни на Huffington Post, играчките не само помагат на жените да извлекат повече удоволствие от секса, но също така могат да спомогнат за облекчаване на някои от жените за самосъзнанието, какво може да донесе в спалнята, включително несигурността около телата им. Един перфектен пример: превръзки на очите.

"Дори е още по-добре дамите да завръзват очите на мъжете си, защото това дава на жените по-голяма увереност. Аз съм имал толкова много клиенти, които ми казаха, че след като завържат очите на любовника, те могат да правят неща и казват неща. Те са 10 пъти по-смели отколкото някога са били. Това ги освобождава ", казва Кадел.

8. Не трябва да се откача - има секс играчки за всички.

Ако се наслаждавате на анална игра, тогава аналните разширители и анални мъниста са големи възможности за избор. Ако сте повече в BDSM ролева игра, тогава камшиците и белезниците определено са за вас. Има дори вибратор Vibe 4, който можете да контролирате с приложение на телефона си, така че партньорът ви да свърши, дори ако сте някъде по света. А ако искате да започне по-леко, малкия куршум е любима играчка.

И най-добрата част за закупуване на секс играчка?

Разглеждането на сайт ( или в магазин) от любопитство, може да ви отърси от страховете и скрупулите, които за всеки човек са различни и да помислите, и откриете идеи, как можете да подобрите сексуалия си живот.

Намирането на правилната играчка може да е процес и на грешки в началото, но след като се намери тази, която отговаря на вашите желания, вътрешн капризи, а и ви докарва до върха, значи сте намерили приятел за цял живот.

Плюс това, след няколко оргазма, задръжките за секс играчки, които може да сте имали, ще бъдат отдавна отминали.

Ние в STPlace  се стремим да Ви помогнем в избора на Вашия нов най-добър приятел и да удовлетворим всяко Ваше желание в стремежа да обогатите, разнообразите и доведете сексуалния си живот до нови висоти!