Call us 0888328574

Продукти

Плащане | Кошница
Промоция - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

- Изберете желания продукт и натиснете бутон "Поръчай сега". Ако желаете да поръчате повече от един продукт - добавете всеки от тях в количката .

- След като прегледате съдържанието на количката и вземете решение за броя и вида на артикулите, които ще поръчате, натиснете бутон "Продължи към поръчка"

- Въведете вярно необходимите данни за доставка ( име, адрес, имейл и телефон), финализирайте поръчката си.

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

С натискането на бутона Изпращане, официално приключвате и изпращате поръчката. Ние ще Ви се обадим на посоченият телефон, за да потвърдите. Съветваме Ви да въвеждате коректни данни, за да изпратим успешно желаната покупка. Поръчките се обработват най-късно до 24 часа след получаването им. Всички поръчки на територията на България се изпращат с наложен платеж ( заплащате стоката в момента на получаването и, не предварително).

Доставката е БЕЗПЛАТНА и се извършва с куриерска фирма, която доставя на територията на цяла България. За София доставката е в рамките на 24 часа. За останалата част от страната от 2 до 5 работни дни.

Експресната доставка отнема 3 часа и се изпълнява само на територията на София, в работни дни, от 8:30 до 21:00 часа.

Поръчаната стока се изпраща напълно анонимно, в дискретна опаковка. Името STPlace не фигурира в пратката, а описанието на стоката може да бъде представено като козметика и др., като по желание в допълнителното описание на поръчката, можете да посочите Вашето желание за описание на пратката. Дори куриерът няма да разбере какво доставя, така че дискретността Ви е гарантирана.

Можете да върнете закупените стоки в срок от 10 календарни дни от получаването им, без да посочвате конкретна причина. ние ще възстановим заплатената от Клиента сума в срок не по-късно от 14 календарни дни от упражняването на това право на Клиента.

За целта е необходимо да представите касовия бон за покупката, стоките да не са били употребявани и да не е нарушена целостта на опаковката. Разходите за транспорт при упражняване на правото за отказ от покупката се поемат от подателя.  Клиентът трябва да върне стоката на адрес: 

Благодарим Ви че сте наши Клиенти!